Hoppa till innehåll
Hem » 03 april 00:00, Motorfordon, stöld, Norrköping

03 april 00:00, Motorfordon, stöld, Norrköping

10.34 polisen fick samtal från Lindö om att en BMW har utsatts för inbrott under natten till idag. Anmälaren berättar att bilen har öppnats på okänt sätt utan att skador har uppstått. Ur bilen har ratten, navigationssystem, hastighetsmätare och airbags monterats loss och stulits. Polisen har påbörjat en utredning om stöld. Brottsplatsundersökning kommer att genomföras.

10.51 polisen fick samtal om att ytterligare en BMW har utsatts för inbrott, denna gång i Oxelbergen. Någon har under natten  krossat en sidoruta och stulit ratt och delar av instrumentpanelen. Polisen har påbörjat en utredning om stöld och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras.

10.55 polisen ficsamtal om att en tredje BMW har utsatts för inbrott, även denna i Oxelbergen. Brottet ska ha inträffat fram till klockan 01 inatt. Inringaren berättar att någon har tagit sig in i bilen och monterat bort och stulit hela mittkonsollen, ratten och växelreglagen. Polisen har påbörjat en utredning om stöld och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras under mogondagen eftersom bilen står inställt på ett låst område.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.