Hoppa till innehåll
Hem » Polisen i Norrköping söker tips gällande rån den 14:e mars.

Polisen i Norrköping söker tips gällande rån den 14:e mars.

Vid ett rån mot en butik i Norrköping fångas rånaren på övervakningsbild. Polisen släpper nu bilder för att se om någon känner igen personen.

Måndagen den 14:e mars 2022 runt klockan 18:45 går en maskerad man in på Pressbyrån på Lindövägen i Norrköping. Gärningsmannen tilltvingar sig kontanter genom att hota personal med ett batongliknande föremål. Gärningsmannen lämnar sedan kiosken. 

Polisen i Norrköping söker nu tips från allmänheten gällande rånet.

– Det finns bland annat uppgifter om att gärningsmannen kan ha iakttagits när han flydde från platsen, dessa vittnen vill vi komma i kontakt med, säger Jennifer Stjärnström, förundersökningsledare på polisen i Norrköping. 

På ”Hjälp polisen” finns det bilder på den maskerade gärningsmannen. Utredningen hoppas nu att bilderna kan ge tips i ärendet. Alla som har iakttagelser från platsen eller i närheten är välkomna att höra av sig till polisen via telefon 114 14. 

– Vi hoppas kunna få hjälp med att leda oss i rätt riktning om vem som kan ha gjort detta eller få andra tips som kan leda oss framåt i utredningen. Kanske har du observerat någon med liknande klädsel i anslutningen till brottet, säger Jennifer Stjärnström.

Se bilderna

Kontaktperson för media

Jennifer Stjärnström, förundersökningsledare utredning Norrköping.
Telefon 010-566 64 03. Finns tillgänglig fram till 16 under torsdagen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.