Hoppa till innehåll
Hem » 31 mars 07:28, Sammanfattning natt, Värmlands län

31 mars 07:28, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad

23.50: Ett förföljande inleds i Edsvalla utanför Karlstad efter att en förare inte stannat på polismans tecken. Färden gick i riktning mot Kil och efter att ha fått problem med ett däck tog föraren av på en grusväg varpå han och en passagerare försökte springa från platsen. En patrull kunde springa ikapp de två som färdades i bilen. Föraren, en man i 30-årsåldern, är nu misstänkt för grovt rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik och ringa narkotikabrott eget bruk. Den kvinnliga passageraren är misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

06.45: En förare stoppas på E18 i Väse och får en ordningsbot för att ha kört för snabbt. 

Säffle

06.45: En trafikolycka inträffade på länsväg 175 med en förare som körde in i en lyktstolpe efter att denne ska ha väjt för en älg. Föraren, en man i 30-årsåldern, skulle själv fixa med bärgning av bilen som dock inte står trafikfarligt.

Grums

03.40: En anmälare hör av sig med anledning av att denne upptäckte hur någon försökte att stjäla en bil ståendes på sin gård. De misstänkta gärningspersonerna ska dock ha blivit avbrutna av inringaren och försvunnit. Det kommer upprättas en anmälan om försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.