Hoppa till innehåll
Hem » 31 mars 07:23, Sammanfattning natt, Södermanlands län

31 mars 07:23, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinhändelser, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan/rattfylleri.

00.21 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll blev en passagerare i bilen, en man i 20-årsåldern misstänkt för ringa narkotikabrott. Han fick följa med för provtagning och förhör och frgavs därefter.

02.45 polisen fick uppgifter om att ett rån skulle ha inträffat i Valla, Katrineholm. Polisen åkte till den drabbade och började utreda vad som hänt. Det har inte gått att utreda närmare vad som hänt men den drabbade mannen, som är i 35-årsåldern har uppgivit att han har blivit slagen i huvudet med ett tillhygge och därefter rånad på en telefon. Polisen har påbörjat en utredning om rån och skadegörelse, eftersom en glasruta i en entrédörr också har krossats. Den drabbade fördes till sjukhus med ambulans.

05.44 ett SOS-larm om brand i byggnad kom till polisen. Det visade sig vara en skorstensbrand och den hanterades av räddningstjänsten. Ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland