Hoppa till innehåll
Hem » 20 mars 20:04, Mord/dråp, Lidköping

20 mars 20:04, Mord/dråp, Lidköping

Polis och ambulans larmades till Brantabäcksgatan i Lidköping med anledning av att fler inringare hört vad man trodde var skottlossning på platsen. Polis på plats kunde konstatera att en man i 35-årsåldern skjutits och var allvarligt skadad. Mannen fördes med ambulans till sjukhus men hans liv gick inte att rädda, mannen avled till följd av de skador han tillfogats genom skjutningen, anhöriga är underättade. 
Vid skottlossningen hade flera kulor avlossats varav några gått genom väggar till ett intilliggande gym och där lindrigt skadat motionärer. 

Polisen letar nu i området kring Lidköping efter de maskerade gärningsmän som i bil som setts lämna platsen strax efter skottlossningen. En förundersökning gällande mord alternativt dråp har inletts. 
Polisen har startat en särskildhändelse med anledning av det inträffade. Platsen är avspärrad och ska undersökas av polisens tekniker. I nuläget är ingen gripen. 

Personer som rört sig i området vid den aktuella tidpunkten och har gjort iakttagelser som kan vara viktiga för polisens utredning ombedes att snarast höra av sig till polisen på telefon 11414. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.