Hoppa till innehåll
Hem » 20 mars 07:46, Sammanfattning natt, Södermanlands län

20 mars 07:46, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanland. En person har gripits. 18 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom. Dock har fylleri, rattfylleri samt flera fall av narkotikabrott sysselsatt våra patruller. De har också hunnit göra ett 30-tal fordonskontroller, mestadels utan brottsmisstankar.

Misshandel i Eskilstuna

00:30 Polisen kallades till en adress i Eskilstuna kommun med anledning av en misshandel. En man hade blivit misshandlad i en bil av en annan manlig person och hindrad från att fly från platsen. Under förloppet, som inte var kortvarigt, förekom inslag sexuellt tvång. Bägge personerna känner till varandra i någon mån.

02:20 En man gripen. Han misstänks för misshandel, olaga frihetsberövande samt försök till våldtäkt.

Mopedbrand  i Nyköping

23:05 Polis och räddningstjänst kallades till ortvägen i Nyköping. En moped hade brunnit upp och dessutom skadat en mindre byggnad. Inga kända personskador.

Polisen tog mopeden i beslag och fraktade bort den. En anmälan om skadegörelse upprättades.

Mopedrattfylleri i Nyköping

01:30 En polispatrull sökte efter en person på moped som tidigare smitit från andra poliser. De fick träff på Brunnsgatan i Nyköping och kunde stoppa mannen som är i 60-årsåldern. Han hade setts av inringare lämna en krog berusad och kört med en öl i handen.

Mannen fick följa med för kroppsbesiktning och blev misstänkt för rattfylleri på moped.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland