Hoppa till innehåll
Hem » 20 mars 07:40, Sammanfattning natt, Värmlands län

20 mars 07:40, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad

Under natten har det inkommit flera samtal om högt spelande musik från bilar.

Två män i 30-årsåldern blev vid 01.38 gripna misstänkta för misshandel på en nattklubb i Herrhagen.

Strax innan 04 ringde en anmälare in med uppgifter om ett inbrott på en matbutik i Välsviken. Anmälaren, en person i övre tonåren blir misstänkt för falsklarm då det inte finns några tecken på att händelsen ägt rum. Samtidigt blir personen omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Arvika

00.59: I samband med ett fordonsstopp i centrum får en passagerare, en man i 25-årsåldern, en ordningsbot för högt spelande musik.

01.21: Ett fordon kontrolleras i centrala Arvika och en av passagerarna får en ordningsbot för att inte ha använt bälte.

02.10: En man i 25-årsåldern får en ordningsbot efter att ha urinerat offentligt i centrala Arvika.

Säffle

01.46: En manlig förare i 30-åråsldern stoppas och får en ordningsbot för högt spelande musik samt för otillåtet antal passagerare i bilen.

Sunne

02.02: Patrull stoppar ett fordon i Klockargården och föraren, en man i 40-årsåldern, är nu misstänkt för grov olovlig körning samt drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk.

Munkfors

04.16: Räddningstjänsten åker på en fordonsbrand längs länsväg 241. Fordonet står i diket och brinner med öppna lågor. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.