Hoppa till innehåll
Hem » 15 mars 05:59, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

15 mars 05:59, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

02.40 Rattfylleri, Kyrkerör, Falköping. Polispatrull stannar en personbil där föraren tas med av polis för provtagning misstänkt för rattfylleri. Han saknar körkort sedan tidigare och är nu även misstänkt för grov olovlig körning. 

04.32 Stöld genom inbrott, Klostergatan Lödöse. Polis skickas till Lödöse efter larm om pågående inbrott på en vårdcentral. En ruta hare krossats, och därefter har en person enligt vittnen lämnat platsen springandes. Polis anträffar en man i närheten som slänger i från sig en dator när polis får syn på honom. Datorn visar sig vara tillgripen på vårdcentralen och mannen grips som misstänkt för stöld genom inbrott. 

Olaga hot, relation, polisområde Storgöteborg. En man hämtas till förhör efter åklagarkontakt misstänkt för olaga hot mot en kvinna han har en relation med. 

Misshandel, relation, polisområde Fyrbodal. Polis skickas till en bostad där en kvinna uppger att hon blivit slagen av en man hon bor tillsammans med. Mannen grips av polis som misstänkt för olaga hot samt misshandel. Kvinnan har inte behövt vård i samband med misshandeln. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.