Hoppa till innehåll
Hem » 04 mars 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

04 mars 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Händelser i urval:

22.17 En polispatrull meddelade att de hade ett förföljande. De hade stoppat en bilist för kontroll vid en avfart från E4 utanför Norrköping. När polisen stod utanför förardörren körde mannen därifrån i hög fart. Polisen följde efter och färden gick till området vid skolan Marieborg. Mannen hade där sprungit från bilen. Polisen sökte med hund och fick efter en stund fatt i mannen. Han är misstänkt för grov olovlig körning och hastighetsöverträdelse, ytterligare brottsrubriceringar kan tillkomma. Han körde i 148 km/h på motorvägen där tillåten hastighet är 110 km/h. Mannen är i 20-årsåldern.

22.25 Det kom larm om en arbetsplatsolycka på ett företag i Norrköping. En man hade skadat en arm i en klämolycka. Mannen hade kommit loss och var vaken och talbar. När polis kom till platsen hade han förts till sjukhus med ambulans. Polisen dokumenterade omständigheterna på arbetsplatsen och höll förhör med ett vittne. Polisen åkte sedan till sjukhuset och höll förhör med den drabbade, en man i 30-årsåldern. En anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka har upprättats.

03.06 Polis kontaktades av väktare om att det hade varit inbrott på en gymnasieskola på Nygatan i Norrköping. Någon eller några har krossat rutor och tagit sig in i cafeterian. Polis kom dit. Det är oklart vad som kan ha stulits. Rättsläget är stöld genom inbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.