Hoppa till innehåll
Hem » 24 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

24 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Polisområde storgöteborg
En man ringer från sin bostad och uppger att någon har tagit sig in i hans bostad. Han konfronterar den maskerade personen och blir då knivskadad. Personen försvinner från platsen och mannen körs till sjukhus för vård utan livshotande skador. Den misstänkte personen, före detta frun grips misstänkt för försök till mord. Bostaden är avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning.  

23.51 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänmst larmas till Siriusgatan, Bergsjön med anledning av att det brinner i en lägenhet på bottenvåningen. Alla i lägenheten tar sig ut på egen hand och klarar sig utan skador. Någon i familjen lagat mat och då har det börjat brinna i stekpannan. Branden sprider sig till ventilationen och det resulterar i kraftig rökutveckling. Räddningstjänsten släcker och ventilerar. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

02.15 Göteborg, grovt rattfylleri
I Angered försöker polisen stoppa två personer i en bil för kontroll. Föraren vägrar att stanna och det blir ett förföljande. Polispatrullen sammanstöter med föraren två gånger innan det blir stopp. Passageraren flyr från platsen utan att hittas. Föraren grips och misstänks bland annat för grovt rattfylleri. Ingen av de inblandade var i behov av sjukhusvård. 

03.07 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Siriusgatan, Bergsjön med anledningh av att en parkerad bil börjat brinna i ett parkeringsgarage. Tre bilar drabbas och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.