Hoppa till innehåll
Hem » 18 februari 06:56, Sammanfattning natt, Östergötlands län

18 februari 06:56, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:03 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka på riksväg 51, Svärtinge, Norrköping. Det var en singelolycka där en personbil var inblandad, bilisten hade kört in i mitträcket. Polis åkte till platsen. Bilisten, en man i 40-årsåldern, visade tecken på alkoholpåverkan. Han misstänks för rattfylleri och fick följa med provtagning.

02:06 Polisen larmades till Skäggetorp i Linköping med anledning av ett personrån. Två personer ska ha konfronterat en man utomhus och rånat honom på tillhörigheter. Gärningspersonerna ska ha hotat mannen med ett pistolliknande föremål i samband med rånet. Efter rånet lämnade gärningspersonerna platsen. Den drabbade är en man i 25-årsåldern. Mannen ska inte ha fått allvarliga fysiska skador i samband med händelsen. En förundersökning gällande grovt rån inleddes, det finns ingen misstänkt för brottet.

03:27 Polisen larmades till en adress i området Roglösa i Vadstena med anledning av ett inbrottsförsök i en parkerad bil. Inringaren hade noterat hur två personer såg ut att försöka ta sig in i bilen. Inringaren lyckades skrämma iväg de två personerna från platsen. Flera polispatruller åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Inget ska ha stulits från bilen. Händelsen rubriceras som försök till inbrott, det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.