Hoppa till innehåll
Hem » 12 februari 08:10, Sammanfattning natt, Södermanlands län

12 februari 08:10, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 75-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen person har gripits. Elva personer personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Kvällen och natten trots det nya läget med släppta restriktioner förflutit oväntat stillsamt trots att det varit många personer ute i rörelse.

Skadad person utanför polishuset

03:43 En person som är allvarligt skadad i buken av någon form av vasst tillhygge släpptes av utanför polisstationen i Eskilstuna. Polisen körde omedelbart upp mannen till sjukhus för akutvård.

Det beslutas om att en förundersökning om grov misshandel alternativt försök till mord ska inledas. Polisen jobbar nu med att finna brottsplatsen, söka vittnen och att hitta spår på den skadade personen. Skadeläget är för närvarande okänt.

Bilbrand i Torshälla

03:33 Polis och räddningstjänst kallades till Thermeniusgatan i Torshälla med anledning av en bilbrand. Det var en bil som brann med öppna lågor dock utan risk att någon byggnad skulle ta skada. Polisen utreder händelsen som skadegörelse genom brand och genomförde förhör av personer på platsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland