Hoppa till innehåll
Hem » 12 februari 08:10, Sammanfattning natt, Östergötlands län

12 februari 08:10, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 110-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. 20 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Kvällen och natten trots det nya läget med släppta restriktioner förflutit oväntat stillsamt trots att det varit många personer ute i rörelse.

Inbrottsförsök i Tannefors, Linköping

21:48 Polisen kallades till ett misstänkt villainbrott på Lindengatan i Tannefors. En inringare hade sett en misstänkt person utanför en villa där ingen förmodligen var hemma. Det visade att en dörr hade rutan krossad när polisen kom till platsen. En misstänkt person kunde också gripas på stället efter att vittnen kunnat känna igen den misstänkta gärningspersonen.

Mannen är nu anhållen för försök till grov stöld genom inbrott.

Villabrand utan personskada

00:15 Polis och räddningstjänst kallades till en villabrand i Vånga, Norrköping. Ingen person skadades men byggnaden är totalskadad.

Platsen är formellt avspärrad för att brandorsaken ska kunna utredas. Polisen har påbörjat det arbetet genom förhör av räddningsledare och vittnen på platsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.