Hoppa till innehåll
Hem » 04 februari 03:37, Larm Inbrott, Stockholm

04 februari 03:37, Larm Inbrott, Stockholm

Vaktbolag fick in larm från företag i Alvik. När väktare kom till plats uppfattades det att personer var kvar i byggnaden. Innan polisen kom till platsen sprang två gärningspersoner ut från byggnaden och väktaren såg hur de sprang, och försvann, med ett fordon. Väktaren observerade fordonet tills i höjd med tunnelbanestationen Alvik.

Polisen sökte efter fordonet och gärningspersonerna. I det arbetet kontrollerades två män på Bällstavägen, de greps misstänkta för stöld genom inbrott.

Vid 05 tiden larmade en polispatrull och talade om att de hade ett förföljande på ett fordon på Säterivägen, Mariehäll. Det aktuella fordonet stoppas sedan med hjälp av spikmatta på E4/E20 söderut i höjd med trafikplats Lindvreten. I samband med stoppet får även andra fordon skador i form av punktering.

De två männen som färdades i fordonet greps och är även de misstänkta för stöld genom inbrott. Det fordon som de gripna färdades ingår i utredningen angående stöld genom inbrott. Polisen kommer även utreda vållande till kroppsskada då en väktare skadades när gärningspersonerna tog sig ut ur företagets lokaler.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.