Hoppa till innehåll
Hem » 01 februari 06:44, Sammanfattning natt, Södermanlands län

01 februari 06:44, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

01.37 en polispatrull kontrollerade en bilist på Torshällavägen i Eskilstuna. Bilisten som kontrollerades hade strax innan kört över en refug och in i ett träd med bilen. Bilföraren, en man i 30-årsåldern, blev misstänkt för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik. Bilen bärgades till verkstad. Bilföraren fick följa med till provtagning och förhör.

02.29 polisen fick samtal om nyligen inträffad skadegörelse på bilar i stadsdelen Skogsborg i Katrineholm. Polisen åkte till platsen och det visade sig att tre personbilar hade utsatts för skadegöresle med sönderskurna däck och sönderslagna rutor. Polisen har påbörjat tre utredningar om skadegörelse.  Polisen är intresserad av att få allmänhetens hjälp med tips och/eller iakttagelser om händelse, som inträffat på Västgötagatan. tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland