Hoppa till innehåll
Hem » 23 januari 08:22, Sammanfattning natt, Örebro län

23 januari 08:22, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro

22.40: I de sydöstra delarna av Örebro kommun kommer det in larm om att några personer setts inne i en lokal som används för förvaring. En brottsplatsundersökning har genomförts vid platsen men det är oklart om och vad som försvunnit. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

22.46: En förare i 45-årsåldern stoppas i Boglundsängen för kontroll. Mannen blir misstänkt för olovlig körning samt brukande av falsk urkund.

23.19: En man i 35-årsåldern stoppar på sig godis från en mack i Almby och blir misstänkt för ringa stöld samt brott mot knivlagen.

00.26: Väktare kallas till en lokal i Näsby med anledning av ett larm som gått. På plats noterar väktaren hur en man klättrar ut ur ett öppet fönster. Mannen som är i 40-årsåldern blir misstänkt för stöld genom inbrott alternativt olaga intrång.

Kumla

01.39: En förare kontrolleras av patrull i Kumla. Föraren, en tonåring, blir misstänkt för olovlig körning.

Degerfors

23.37: En patrull kallas till en bostad i Degerfors med anledning av att en man i 35-årsåldern ska ha misshandlat sin sambo. I samband med gripandet blev mannen aggressiv och slog en ur patrullen. En anmälan om misshandel, våld mot tjänsteman samt barnfridsbrott kommer upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.