Hem » 11 januari 03:42, Misshandel, Stockholm

11 januari 03:42, Misshandel, Stockholm

Tre personer misshandlas på Sveavägen.

På Sveavägen har två män och en kvinna misshandlats av en grupp okända gärningsmän som sedan sprungit från platsen. Det är oklart om någon av de slagna personerna känner varandra. Både vittnen och målsägare är berusade och det är rörigt på platsen när polis kommer dit.
Kvinnan och en av männen förs till sjukhus med ambulans och har ej gått att höra om händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *