Hem » 07 januari 13:20, Trafikolycka, Norrköping

07 januari 13:20, Trafikolycka, Norrköping

Uppdaterad 07 januari 13:34

SOS-larm om trafikolycka på Stockholmsvägen.

13:14 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka på Stockholmsvägen. Enligt initiala uppgifter ska det handla om en kollision mellan en lastbil och en personbil. Enligt initiala uppgifter ska ingen person ha skadats fysiskt, fordonen ska inte stå trafikfarligt. Polis är på väg till platsen.

13:33 Polis på plats.

Texten kommer att uppdateras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *