Hem » 06 januari 02:12, Skottlossning, Västerås

06 januari 02:12, Skottlossning, Västerås

Polisen fick in samtal från flertalet personer om smällar på Bäckby. Flera patruller beordrades till platsen för att utreda vad som hänt.

Efter att polisen genomfört en rad olika utredningsåtgärder, bland annat har en teknisk undersökningen genomförts, går det att konstatera att det skett en skottlossning i anslutning till Axel Oxenstiernas gata. 

Det finns i nuläget inga uppgifter om att någon ska ha skadat sig i samband med skottlossningen. 

En anmälan om grovt vapenbrott är upprättad. 

Polisen söker dig som kan ha gjort iakttagelser i samband med skottlossningen. En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information om händelsen, både före, under och efter det inträffade. Tips lämnas till 114 14. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.