Hoppa till innehåll
Hem » 30 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

30 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.26 Göteborg, grov misshandel.
En kvinna i 45 års åldern med stor kniv bråkar med personer utanför en pub på Artillerigatan varför polis kallas till platsen. Oklart vad det är som startat bråket men kvinnan grips av patrullen och lägger på henne handfängsel för att hon inte skall kunna skada någon annan vid tillfället. Kniven tas i beslag och flera anmälningar tas upp på platsen då flera har skador förorsakade av kvinnan vid bråket. Inga uppgifter om att någon behövt uppsöka sjukhus.

22.54 Göteborg, försök till mord.
En person påträffas skottskadad i området Lövgärdet i Nord Östra Göteborg. Personen förs till sjukhus för vård. Polisen spärrar av ett större område där skjutningen troligen har ägt rum. Ingen gripen i nuläget och polisen söker vittnen till det inträffade då vi har knapphändiga uppgifter till det inträffade. Teknisk undersökning är beställd.

23.18 Göteborg, skadegörelse genom brand.
Någon bil skall brinna på en parkering på Rosmaringatan varför räddningstjänst samt polis beger sig till platsen. Branden släcks och då kan man konstatera att det är tre bilar totalt som skadats då branden hann sprida sig något innan den släcktes. Inga uppgifter i nuläget om hur själva branden startat.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.