Hoppa till innehåll
Hem » 22 december 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22 december 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00.53 Alingsås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Edsåsvägen i Hemsjö med anledning av en fullt utvecklad villabrand. En man boendes på adressen vaknar av att det brinner i huset och grannar knackar på dörren. Han tar sig ut ur huset på egen hand och omhändertas av ambulanspersonal. Han körs till sjukhus med rökskador. Räddningstjänsten kommer låta huset brinna ner och när dom är klara på platsen kommer polisen spärra av platsen för teknisk undersökning. Oklart vad som orsakat branden. Polisen inleder en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet.

02.54 Karlsborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Torpet, Brevik med anledning av en övertänd ladugård där cirka 200 kor befinner sig. Ett70-tal kor brinner inne och det är oklart vad som orsakat branden. När räddningstjänsten är klara kommer platsen spärras av för teknisk undersökning. Polisen inleder en förundersökning gällandce allmänfarlig vårdslöshet.

04.34 Göteborg, allmänfarlig vårdslöshet
Polis och räddningstjänst larmas till en lägenhet vid Hammarkulletorget på grund av en torrkokning. Mannen boende på adressen klarar sig utan skador. 

04.43 Göteborg, trafikolycka singel
Vid Fiskhamnsmotet är det manlig bilist som kör in i ett betongfundament och klagar på ryggsmärtor. Han var inte i behov av sjukhusvård.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.