Hoppa till innehåll
Hem » 21 december 07:12, Sammanfattning natt, Jönköpings län

21 december 07:12, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.50 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två har gripits, två har omhändertagits, en har behövt följa med för provtagning.

01.06 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Nässjö uppstod misstanke om att föraren kunde vara drogpåverkad. Polisen påbörjade en utredning om drograttfylleri och föraren, en man i 35-årsåldern, fick följa med för provtagning och förhör. Han saknar körkort och blev därför även misstänkt för olovlig körning. I samband med en husrannsakan  i den aktuella bilen anträffades en del misstänkt stöldgods varför mannen då greps som misstänkt för stöld alternativt häleri. Bilen och det misstänkta stöldgodset togs i beslag. 

Även en passagerare i bilen greps misstänkt för stöld alternativt häleri, det är en man i 20-årsåldern. 

I samband med utredningsarbetet med anledning av det beslagtagna stöldgodset gjorde en kontroll av en bosatad i Malmbäck, Nässjö och då upptäcktes att det hade varit inbrott i en bostad där. Polisen påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott och huset där det har varit inbrott har spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning.

De båda misstänkta anhölls av åklagare strax efter klockan 04, skäligen misstänkta för stöld.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.