Hoppa till innehåll
Hem » 19 december 08:21, Sammanfattning natt, Östergötlands län

19 december 08:21, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 90-tal ärenden mellan kl 22 och 07. En person har gripits. Cirka 25 personer har frihetsberövats på grund av tillnyktring, narkotikapåverkan, psykisk ohälsa, drograttfylleri, eller för att ha uppträtt stökigt. Händelser i urval:

23.37 SOS larmade om en trafikolycka på länsväg 206 i närheten av Fivelstad, Motala kommun. En bilist hade väjt för ett djur och kört av vägen. Polis kom dit. En man i 30-årsåldern som var passagerare fick ont i en axel och fördes till sjukhus med ambulans. Polisen misstänkte inget brott.

01.07 Det kom larm om slagsmål vid korsningen Repslagaregatan / Drottninggatan i Linköping. Flera män hade bråkat. Polis kom dit. Det fanns vittnen till händelsen. En man i 25-årsåldern greps, misstänkt för misshandel. Gripandet hävdes kort efteråt på polisstationen. Två män i 25- och 30-årsåldern ska ha misshandlats av två män i 25- och 40-årsåldern. En anmälan om misshandel är upprättad. Ingen ska ha varit allvarligt skadad.

Utöver detta har polisen hanterat en mängd larm om bråk, psykisk ohälsa, skadegörelse, stöld, etc. Men ingen har gripits och ingen ska ha blivit allvarligt skadad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.