Hem » 19 december 00:06, Brand, Ockelbo

19 december 00:06, Brand, Ockelbo

En polispatrull beordras till Brömsvägen strax utanför Ockelbo där det ska brinna i en lada. När polisen kommer till platsen är byggnaden redan övertänd och räddningstjänsten låter byggnaden brinna ner under kontrollerade former.

Polisen misstänker att branden kan vara anlagd och inleder en förundersökning gällande grov skadegörelse genom brand, alternativt skadegörelse. Polisen har också spärrat av platsen i väntan på att en teknisk undersökning ska kunna påbörjas.

I nuläget saknar polisen en målsägande då ingen person står skriven på den aktuella adressen för fastigheten. Polisen är angelägen att komma i kontakt med ägarna till den aktuella fastigheten som gäller Brömsvägen 22 och med postadress Ockelbo. Om du äger fastigheten, eller vet vem som är ägare, kontakta polisen på 114 14.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.