Hoppa till innehåll
Hem » 18 december 08:00, Sammanfattning natt, Dalarnas län

18 december 08:00, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Avesta

02:44: En manlig förare i 65-årsåldern stoppas i centrala Avesta och blåser positivt. Mannen är nu misstänkt för grovt rattfylleri.

Borlänge

22:48: I Stora Tuna uppger en tonåring att några personer ska ha ryckt upp dörren till bilen denne suttit i och slagit och sparkat honom. Anmälaren kunde åka iväg och en anmälan om misshandel har upprättats.

01:17: Patrull stoppar en bil på E16 vid trafikplats Islingby och föraren, en man i 25-årsåldern, får böter för hastighetsöverträdelse.

04:26: En kvinnlig förare i 30-årsåldern stoppas i Tjärna Ängar och blir misstänkt för grov olovlig körning.

Falun

00:31: En man i övre tonåren blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) i centrala Falun. I samband med det gör mannen sig misstänkt för våldsamt motstånd samt våld mot tjänsteman.

02:05: En anmälare ringer in med anledning av att en man i 25-årsåldern ska ha blivit slagen i ansiktet. Händelsen ska ha inträffat i centrala Falun och en anmälan om misshandel upprättas.

Malung-Sälen

05:16: En förare i 40-årsåldern stoppaspå riksväg 66 i Lindvallen för kontroll och är nu misstänkt för olovlig körning.

Mora

01:43: Patrull stoppar en bil för kontroll på E45 Vattnäs och föraren, en kvinna i 20-årsåldern, är nu misstänkt för rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.