Hem » 17 december 00:08, Misshandel, Stockholm

17 december 00:08, Misshandel, Stockholm

När polisen kom till platsen såg de hur en man hölls fast av flera andra personer. På plats fick polisen veta att mannen stulit en bärbar dator från en annan gäst på restaurangen samt sökt igenom jackfickor.

Gäster hade sett hur mannen, inne på restaurangen, stulit den bärbara datorn samt sökt igenom jackfickor. När han blev tillsagd lämnade han från sig den bärbara datorn och försökte lämna restaurangen och platsen. Gästerna hindrade honom och höll fast honom tills polisen kom. I samband med detta blev en person biten av mannen och en annan knuffad så att hon ramlade baklänges.

Polisen som var vid restaurangen grep mannen och han är misstänkt för grov stöld, stöld och misshandel. Polisen belade honom med handfängsel och när han till och från förlorade medvetandet tillkallades ambulans. Den gripne mannan fördes med ambulans till sjukhus.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *