Hem » Uppdaterad 2021-12-16 09:56:23 16 december 08:55, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Uppdaterad 2021-12-16 09:56:23 16 december 08:55, Sammanfattning natt, Dalarnas län

01.09 Malung-Sälen. Förare tilldelas ordningbot för att ha transporterat otillåtet antal passagerare i personbil. Två passagerare i bilen tilldelade ordningbot för att ej ha använt bilbälte och en passagerare o-bot för otillåten placering av passagerare.

01.23 Hedemora. En person i sextonårsåldern har gripits misstänkt för olaga hot efter att ha hotat ett flertal personer med ett vasst föremål vilket är taget i beslag i samband med gripandet. Även ammunition taget i beslag vilket gör att han också misstänks för vapenbrott. Då han bedömdes vara drogpåverkad misstänks ha för ringa narkotikabrott innehav samt eget bruk.

Under natten har nio viltrelaterade trafikolyckor inträffat i Dalarna.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.