Hoppa till innehåll
Hem » 06 december 07:41, Sammanfattning natt, Västernorrland län

06 december 07:41, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:39 Stöld, Sundsvall: Misstänkt ringa stöld i en matbutik i Nacksta. En man som stoppats på platsen misstänks även för ringa narkotikabrott. En anmälan upprättas Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

22:59 Viltolycka, Timrå: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 602, Laggarberg. Inga personskador rapporteras.

23:27 Stöld genom inbrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till en kyrka i Granloholm där larm gått. På plats påträffas en påverkad man. Mannen omhändertas enligt LOB. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

05:18 Brand, Ånge: Larm om brand i en villa i Torpshammar. Polispatrull beordras till platsen. Det finns inga uppgifter om att någon befunnit sig i huset eller skadats. Förhör hålls. En anmälan gällande brand utan misstanke om brott upprättas.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke samt hanterat ärenden kopplade till psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.