Hoppa till innehåll
Hem » 01 december 07:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

01 december 07:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 20-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Nedan kommer ett urval av händelser. I övrigt har natten inte innehållit några större händelser eller våldsbrot som kommit till polisens kännedom.

Skadegörelse i Nyköping

02:43 En container sattes enligt uppgift i brand av gärningsmän i Oppeby gård. Dock utan risk för spridning till andra byggnader på stället.

Polisen dokumenterade platsen och skrev en anmälan om skadegörelse genom brand.

Narkotikabrott i Torshälla

23:20 Polisen kallades till en adress i Torshälla där det var oroligt enligt allmänheten. När patrullen kom in i lägenheten uppstod misstanke om narkotikabrott och beslut togs om husrannsakan. En narkotikatränad polishund fann då droger som misstänks vara till försäljning.

02:15 Tre personer i 30-årsåldern, två män och en kvinna är nu misstänkta för narkotikabrott eget bruk samt innehav i överlåtelsesyfte. Samtliga fick lämna urinprov.

 Rattfylleri i Eskilstuna

03:38 En patrull gjorde en rutinmässig fordonskontroll på Skogstorpsvägen i Eskilstuna. Föraren av bilen var inte samarbetsvillig och misstanke om rattfylleri uppstod.

Mannen som är i 30-årsåldern gjorde våldsamt motstånd vid omhändertagandet och blev sprayad och belagd med handfängsel. Det beslutades därför om husrannsökan i fordonet.

Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri, våldsamt motstånd, ringa narkotikabrott, färd med sommardäck samt kört bil med användningsförbud.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland