Hem » 25 november 14:34, Åldringsbrott, Stockholm

25 november 14:34, Åldringsbrott, Stockholm

95-årig kvinna utsatt för bedrägeriförsök av man som påstod sig komma från polisen.

En äldre kvinna fick i förmiddags besök i sin bostad av en man som påstod sig komma från polisen. Han förmådde kvinnan att överlämna kontokort och kod och försvann sedan från platsen. Kortet spärrades i anslutning till detta. Polisen har upprättat en anmälan om försök till bedrägeri. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *