Hem » Uppdaterad 2021-11-25 09:43:48 24 november 14:54, Olaga frihetsberövande/människorov, Västerås

Uppdaterad 2021-11-25 09:43:48 24 november 14:54, Olaga frihetsberövande/människorov, Västerås

Polisen utreder nu ett misstänkt brott som inträffat på Kakalgatan i Västerås under onsdagseftermiddagen. 

Det är en insats på plats i Västerås med både poliser och hundpatrull. 

Ingen är skadad och det finns inte heller någon fara för allmänheten. 

Uppdatering kl 09:43

Polis beordrades till Kakelgatan med anledning av att personer ska ha försökt att dra in en man i 30-årsåldern i en bil. Senare under eftermiddagen griper polisen en man i 25-årsåldern och en man i 20-årsåldern misstänkta för försök till människorov. Båda männen anhölls senare av jouråklagare. 

Polisen söker dig som befunnit dig i närheten av Kakelgatan som kan ha gjort iakttagelser i samband med händelsen. En uppgift som du bedömer som ointressant kan för utredningen vara värdefull och polisen är högst angelägna om att få in all typ av information om händelsen, både före, under och efter det inträffade. Tips lämnas till 114 14.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *