Hem » 23 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

23 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

03.16 Halmstad, bilbrand
På en parkering vid Grönevångs Torg har en bil börjat att brinna. Branden har även skadat en bil som stod intill. Räddningstjänst samt polis har varit på plats och anmälningar om skadegörelse genom brand har skrivits. Ingen misstänkt.

03.36 Falkenberg, försök till stöld genom inbrott
I Mannaberg vaknar en man av att någon försöker bryta upp ett fönster till bostaden med en kofot. När han ger sig tillkänna försvinner personen och polis larmas till platsen. Trots sök med hund har ingen person gripits. Möjligen har man lämnat platsen i bil. En anmälan om försök till stöld genom inbrott har upprättats.

23.01 Halmstad, ofredande m.m
På Brogatan har en man i 30-årsåldern gripits för bl a ofredande och misshandel. En kvinna i 20-årsåldern uppger att han tafsat på henne. Han ska även ha misshandlat en annan man på platsen. På den misstänkte hittas även narkotika samt en kniv som tas i beslag. Mannen är nu misstänkt för bland annat ofredande, misshandel, narkotikabrott samt grovt brott mot knivlagen. Inga uppgifter om att någon behövt åka till sjukhus.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *