Hem » 19 november 14:35, Stöld/inbrott, Enköping

19 november 14:35, Stöld/inbrott, Enköping

Polis beordrades till Litslena med anledning av ett inbrott i en bostad. Någon har brutit upp ett fönster, tagit sig in, tillgripit smycken och sedan lämnat platsen. I samband med inbrottet har en bil observerats i anslutning till bostaden.

Med hjälp av vittnesuppgifter och inre spaning lokaliserades bilen vid en adress i Uppsala. Där genomfördes en husrannsakan där två män, en i 20-årsåldern och en i 35-årsåldern, greps misstänkta för inbrottsstöld. På plats hittades även smycken som återlämnades till dess ägare i Litslena. 

De gripna männen anhölls sedan av jouråklagare.  

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *