Hem » 19 november 02:41, Stöld/inbrott, Örkelljunga

19 november 02:41, Stöld/inbrott, Örkelljunga

Inbrott på företag, Hallandsvägen.

Larm inkommer om ett inbrott på ett företag på Hallandsvägen. En obehörig person syns i lokalerna. Polis och väktare skickas till adressen. En entrédörr konstateras vara sönderslagen och gods är tillgripet. Polis arbetar med att söka efter den misstänkte i området. En brottsplatsundersökning genomförs och en anmälan om stöld genom inbrott upprättas. I nuläget finns ingen misstänkt i ärendet. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *