Hem » 18 november 02:17, Misshandel, grov, Tingsryd

18 november 02:17, Misshandel, grov, Tingsryd

Man misshandlad, centrum.

En uppringare berättar om ett bråk på Växjövägen där en man i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad av flera andra män. Målsägaren ska sedan ha tagit sig från platsen till en lägenhet varifrån han fått hjälp att kontakta polisen. Polis skickas till den adressen för kontroll och förhör och mannen förs så småningom till sjukhus med ambulans. Polis kvarstannar för att lokalisera och sedan undersöka brottsplatsen. En anmälan om grov misshandel upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Kronoberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *