Hem » 17 november 14:59, Stöld, Uppsala

17 november 14:59, Stöld, Uppsala

Polisen får in flera samtal om en pågående stöld från en obemannad butik på Eldkvarnsgatan i Uppsala. Enligt anmälarna ska det vara minst tre personer som plockar på sig varor.

Flera polispatruller beordras till platsen där samtliga tre personer, en kvinna i 35-årsåldern och två män i 50- respektive 55-årsåldern, kan fångas in. Även de stulna varorna kan säkras och återlämnas till butiksägaren.

Samtliga tre blir misstänkta för stöld och delges misstanke på plats. En av dem blir också medtagen för provtagning och misstänkt för ringa narkotikabrott. En av dem blir också avlägsnad från platsen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *