Hem » 17 november 14:16, Trafikolycka, smitning från, Karlstad

17 november 14:16, Trafikolycka, smitning från, Karlstad

Trafikolycka med smitning Falkgatan område Färjestad

Vittne ser hur en bil med förare kör ner ett staket vid ett nybygge av en skola. Bilen blir stående och föraren lämnar fordonet och beskrives därvid ha förefallit vara påverkad. Föraren har inte kunnat påträffas. Anmälan om skadegörelse samt smitning från trafikolycka. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *