Hem » 17 november 11:23, Trafikkontroll, Västernorrland län

17 november 11:23, Trafikkontroll, Västernorrland län

07:41 Härnösand: Vid en trafikkontroll på Hovsgatan i Härnösand får en förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

07:41 Örnsköldsvik: Samtliga som kontrolleras på Bergomsvägen/Domsjövägen håller hastigheten.

07:46 Sollefteå: Vid en trafikkontroll utanför en skola på Långgatan får två förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

07:53 Timrå: Vid en trafikkontroll på Maskrosvägen, Laggarberg, får åtta förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse. En av dessa får sitt körkort omhändertaget. En förare får ordningsbot då fordonet har körförbud.

08:03 Kramfors: 35 förare på Bruksgatan i centrala Kramfors får blåsa i polisens sållningsinstrument. Samtliga är nyktra.

08:51 Kramfors: Lastbilsförare på Frånö får ordningsbot då lasten på släpet inte är säkrad.

09:26 Sundsvall: Vid en trafikkontroll på Ortviksvägen, Korsta, får en förare ordningsbot för felaktig belysning, en förare bötfälls då fordonet har körförbud och en flygande besiktning av ett fordon genomförs.

09:31 Härnösand: I samband med en trafikkontroll på Södra Vägen, Granudden, framkommer att en bilförare som kontrolleras saknar behörighet att köra bil. Förhör hålls och en anmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

09:54 Sundsvall: Vid en trafikkontroll på Raholmsvägen, Södra Alnö, får tre förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

10:19 Sundsvall: Trafikkontroll på Baldersvägen, Haga. Tio förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse. Trafikkontrollen är en del av polisens medborgarlöfte i kommunen.

Trafikkontroller är en del i polisens arbete för att förhindra och förebygga trafikolyckor. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västernorrland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *