Hem » 15 november 00:32, Stöld, Malmö

15 november 00:32, Stöld, Malmö

Stöld av katalysator från bil, Bunkeflo.

En uppringare berättar om en misstänkt stöld från en personbil som står i ett parkeringsgarage i Smedmästarebyn. Två män med en tigersåg ska där ha legat under en personbil och sedan lämnat platsen i en personbil. Polis skickas till platsen och kan konstatera att en katalysator sågats loss från en personbil på platsen. En anmälan om stöld upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *