Hem » 10 november 11:23, Stöld, Gävle

10 november 11:23, Stöld, Gävle

Två män i 20-årsåldern grips misstänkta för stöld.

Polisen får in samtal om att två män i 20-årsåldern tillgripit batterier från ett företag i Gävle. Männen ska sedan ha lämnat platsen i en bil. Kort därefter får en patrull syn på bilen  och får stopp på den vid Hyttön i Älvkarleby kommun. 

I bilen hittas flera bilbatterier. De två männen grips misstänkta för stöld. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *