Hem » 09 november 17:25, Stöld, Kil

09 november 17:25, Stöld, Kil

En man har gripits i Kil misstänkt för stöld.

Polisen larmades till Nilsby i Kil där en anmälare uppgav att en bil stannat till efter att ha kört i runt i området i en timme. Personerna i bilen ska sen ha lämnat bilen och spanat på andra bilar och betett sig märkligt. Polisen anträffade sedan misstänkt stöldgods i den aktuella bilen. En man i 50-årsåldern har gripits misstänkt för stöld. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *