Hoppa till innehåll
Hem » 05 november 08:32, Sammanfattning natt, Värmlands län

05 november 08:32, Sammanfattning natt, Värmlands län

En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:51 Rattfylleri, Karlstad
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Karlstad. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna i 35-årsåldern, är påverkad av narkotika. Hon tas med för provtagning och en anmälan ska upprättas gällande misstänkt rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

03:21 Misshandel, Karlstad
Polis träffar en man som uppger att han blivit misshandlad. Mannen, som är i 20-årsåldern, har en skada i ansiktet och förs till sjukvård. En misstänkt person, en man i 20-årsåldern, anträffas av polis. Den misstänkte personen får följa med för provtagning då han även misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk. 

05:31 Stöld/inbrott, Karlstad
Samtal inkommer om att ett företag i Strand, Karlstad, utsatts för inbrott. En dörr till fastigheten uppges vara uppbruten. Det är i nuläget oklart vad som eventuellt blivit stulet. En anmälan ska upprättas.

I Karlstad kommun har polis gripit en man som misstänks för att ha misshandlat en kvinna. De har en relation. Mannen är anhållen efter beslut av åklagare.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.