Hem » 27 oktober 19:03, Misshandel, Malmö

27 oktober 19:03, Misshandel, Malmö

Skadad man anträffad, Värnhem.

En skadad man har anträffats på en innergård på Zenithgatan. Polis skickas till platsen. Mannen förs med ambulans till sjukhus. Det är oklart vad som har föranlett mannens skador och polisen arbetar därför just nu utifrån hypotesen att han kan ha utsatts för brott. Dörrknackning kommer att genomföras i området för att samla in evenetuella vittnesuppgifter. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *