Hem » 27 oktober 06:35, Trafikolycka, personskada, Botkyrka

27 oktober 06:35, Trafikolycka, personskada, Botkyrka

En cyklist skadas i en trafikolycka och förs till sjukhus med ambulans.

I korsningen Flottiljvägen och Huddingevägen har en man 60-årsåldern på cykel och en man 35-årsåldern i bil kolliderat med varandra. Cyklisten har skadats och förs till sjukhus med ambulans. Polisen skriver en anmälan om att ej ha iakttagit väjningsplikt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *