Hem » Uppdaterad 2021-10-26 17:33:19 26 oktober 16:30, Mord/dråp, försök, Uddevalla

Uppdaterad 2021-10-26 17:33:19 26 oktober 16:30, Mord/dråp, försök, Uddevalla

Polis arbetar utomhus i centrala Uddevalla efter uppgifter om ett misstänkt grovt brott. Platsen för händelsen är avspärrad och flera polispatruller arbetar med informationsinsamling och håller förhör med vittnen.

17.27 Polisen arbetar fortsatt vidare med ett grovt brott i centrala Uddevalla, området Elseberg. En förundersökning försök till mord är inledd, där en misstänkt person är gripen. I nuläget finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med händelsen. Brottsplatsen är fortsatt avspärrad i väntan på en kriminalteknisk undersökning, och polis arbetar vidare med bevissäkring samt håller förhör för att att säkerställa ett händelseförlopp. 

Ytterligare information kommer att lämnas så snart det finns möjlighet. 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *