Hem » 23 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

23 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

22:54 Misshandel, Kungsbacka
Polis skickades till Gottkärssvägen i Kungsbacka med anledning av en misshandel. På plats hade ett 60-tal ungdomar samlats och en misshandel hade ägt rum på platsen. Polis kunde på plats identifiera två inblandade en pojk i 15-årsålden som blivit misshandlad och en gärningsperson i samma ålder. Anmälan om misshandel upprättades. 

02:17 brott mot vapenlagen, Halmstad. 
Polis larmades om en man som setts beväpnad med ett pistolliknande föremål på Restaurang La Cocaracha i Halmstad. Det var vid ett bråk på etablissemanget som en person sett en man med ett pistolliknande föremål i byxlinningen. Ordningsvakterna informerades och de kunde på avstånd se mannen och kontaktade polisen. Polis kom till platsen med då hade mannen försvunnit från platsen och ett eftersök efter mannen inleddes utan resultat. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *