Hem » 21 oktober 06:52, Motorfordon, anträffat stulet, Salem

21 oktober 06:52, Motorfordon, anträffat stulet, Salem

Polisen grep den man som satt i en stulen bil på Söderby Torg allé.

Mannen greps misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. 

Polisen fick samtal om att det satt en man i bilen som anmälaren visste var anmäld stulen. När polisen var på plats kom bilägaren till platsen och kunde tala om en del av de föremål som förvarades i bilen inte fanns kvar.  Den gripne mannen är därför även misstänkt för stöld ur bil.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *