Hem » 20 oktober 18:52, Kontroll person/fordon, Sundbyberg

20 oktober 18:52, Kontroll person/fordon, Sundbyberg

En man grips i centrala Sundbyberg för ett misstänkt våldsbrott.

Uppgifter inkommer om ett misstänkt våldsbrott som ska ha begåtts utomhus i centrala Sundbyberg. Polisen träffar en målsägare i närheten av platsen för det misstänkta brottet och strax efter detta kontrolleras en man. Mannen grips misstänkt för våldsbrottet och målsägaren förs till sjukhus för kontroll.
Platsen för det misstänkta brottet har spärrats av och kommer att undersökas av tekniker.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *