Hem » 14 oktober 15:20, Trafikhinder, Stockholm

14 oktober 15:20, Trafikhinder, Stockholm

En lastbilsförare kör fel och blockerar trafiken på Munkbroleden.

En mycket tung lastbilstransport blockerar Munkbroleden efter att föraren kört fel. För att få bort ekipaget kommer Guldbron att behöva stängas av pga ekipagets tyngd när det ska köras över. Vidare kommer Liljeholmsbron stängas av i norrgående riktning då ekipaget kommer att köras över i riktning mot trafiken. Trafik Stockholm tar över trafikdirigeringen från polisen som ej längre är på plats. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *