Hem » 14 oktober 11:29, Mord/dråp, försök, Hudiksvall

14 oktober 11:29, Mord/dråp, försök, Hudiksvall

Kvinna knivskuren, Iggesund

Strax före kl 06:30 inkom samtal till polisen om att en kvinna knivskurits i Iggesund. När polis anlände till platsen anträffades en kvinna i 40-årsåldern knivskuren. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus. Den misstänkta gärningsmannen, en man i 40-årsåldern, hade lämnat platsen. Under tiden som polisen var på plats återvände mannen och kunde i samband med det gripas misstänkt för försök till mord. Kvinnan och mannen är bekanta med varandra. Inga ytterligare uppgifter kommer att kunna lämnas kring ärendet i nuläget. Händelsenotisen kan komma att uppdateras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Gävleborgs län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *